Het logo van Van Gompel
1
wagens op de baan
± 1
meter soepele vloerbekleding
1
projecten van klein tot groot
± 1
liter verf intern binnengekomen
1
vaste partners
0
firma
1
interne schilders
0
decoratiezaak
Werknemers van Van Gompel op de nationale schildersdag van 2021

Op Nationale Schildersdag zetten we graag ons personeel extra in de verf. We zijn hen enorm dankbaar voor hun tomeloze inzet die ze elke dag weer tonen, de overgrote meerderheid zelfs al meer dan 20 jaar aan een stuk. Zonder hen stond Van Gompel niet waar het vandaag staat. Dus daarvoor een dikke merci!

200 jaar schilderwerken
Van Gompel NV
Het oude logo van Van Gompel
200 jaar schilderwerken

De naam Van Gompel wordt in de Kempen al bijna tweehonderd jaar met schilderwerken geassocieerd.

Het eerste schilderbedrijf met die naam werd al in 1825 opgericht in Mol. Eén van de zonen van de stichter verhuisde naar Leopoldsburg, waar de firma drie generaties later nog steeds verder groeit.

Huidige zaakvoerder is Francis Van Gompel. Hij leerde de schilderstiel aan het Sint-Lukasinstituut te Brussel. De firma Van Gompel stelt een tachtigtal mensen te werk, waarvan 52 in vast dienstverband.

En met zekere fierheid mag geschreven worden dat 80 % van het personeel al 20 jaar (en sommigen nog veel meer) bij de firma werken.


 

Eigen mengservice
Van Gompel NV
Mengservice ruimte van Van Gompel
Eigen mengservice

Als schildersbedrijf beschikken wij over onze eigen verfmengservice. U kan hier als klant terecht voor kleuradvies met karakter. Zo hebben we steeds de passende verf voor alle schilderwerken, zowel voor binnen als buiten.

Ons breed gamma aan sigma-muurverven, -gevelverven en -lakken, zowel synthetisch als water gedragen, kunnen worden aangekleurd van waaiers zoals NCS, RAL tot FLAMANT en verschillende andere kleuren paletten.
Een ruim aanbod voor iedereen.

De verf van de verfmengservice biedt je bovendien een uitstekende kwaliteit tegen een goede prijs!

VCA certificaat
Van Gompel NV
Het logo van vca
VCA certificaat

Schildersbedrijf Van Gompel nv behaalde op 30 en 31 maart 1999 het VCA* certificaat. De firma Van Gompel nv streeft dan ook voortdurend naar een optimale kwaliteit ten opzichte van u als klant - leverancier - websitesurfer - enzovoort…

Eveneens beschikken wij over een beleidsverklaring m.b.t. veiligheid, gezondheid en milieu wat betreft zowel werkveiligheid alsook werfveiligheid van zowel ieder intern als extern individu.