Het logo van Van Gompel

Al 3 generaties in schilderwerken wand- en vloerbekleding renovatiewerken gevelwerken onderhoudswerken

Meesterschilders sinds 1825. Naast schilderwerken kan je bij ons ook terecht
 voor wand- en vloerbekleding, renovatiewerken, gevelwerken en onderhoudswerken.

SCHILDERWERKEN

SCHILDERWERKEN

WAND- EN VLOERBEKLEDING

WAND- EN VLOERBEKLEDING

RENOVATIEWERKEN

RENOVATIEWERKEN

GEVELWERKEN

GEVELWERKEN

ONDERHOUDS-
WERKEN

ONDERHOUDS-
WERKEN

SCHILDERWERKEN

Onze vakbekwame schilders zijn dagelijks actief met het onderhouden en verfraaien van zeer uiteenlopende projecten.

Door onze jarenlange ervaring en expertise zijn we in staat om alle voorkomende schilderwerkzaamheden op een deskundige manier te verzorgen.

Door toepassing van de nieuwste technieken ben je verzekerd van een optimaal resultaat, uitgevoerd met zorg en aandacht voor mens en omgeving.

Wand- en vloerbekleding

Ook voor wand- en vloerbekleding kan je bij onze specialisten terecht. Je hebt onder meer de keuze uit PVC vloeren en linoleum vloeren. 

PVC vloer
Een PVC vloer is een kunststof vloerbedekking met een sfeervolle uitstraling. Zoek je een vloer met een harde toplaag, maar met een natuurlijke loopklank? Die warm aanvoelt, maar ook geschikt is voor vloerverwarming? Een vloer die geschikt is voor natte ruimtes als de keuken en de badkamer, maar die stroef is ook al is hij nat? Kies dan voor een PVC vloer.

Linoleum vloer
Een linoleum vloer kan in vrijwel elke kamer worden geplaatst, op voorwaarde dat de ondervloer voldoende sterk en vlak is. Door een zeer snelle aanpassing aan de omgevingstemperatuur wordt de vloer ook vaak in combinatie met vloerverwarming gebruikt.

RENOVATIEWERKEN

Ben je uitgekeken op jouw oud behang, of wens je een fris kleurtje tegen de muur? Dan biedt Van Gompel NV een professionele service tegen een correcte prijs.

GEVELWERKEN

Beton is een duurzaam en onderhoudsvriendelijk constructiemateriaal. Maar zelfs beton kan beschadigd raken door constructiefouten of een langdurige zware belasting. Van Gompel NV zorgt voor een adequaat en duurzaam betonherstel en voert betonrenovaties uit op BENOR-gecertificeerde wijze.

De gevel van jouw huis biedt enerzijds bescherming tegen de agressieve inwerking van de weerselementen en geeft anderzijds status en uitstraling aan jouw gebouw. Het spreekt voor zich dat een verwaarloosde, beschadigde of verweerde gevel geen goede indruk achterlaat. Maar belangrijker nog: een beschadigde gevel zorgt voor gevolgschade in de rest van jouw woning. Met gevelrenovatie herstellen wij de slechte voegen en brengen de metselspecie terug in zijn oorspronkelijke staat.

ONDERHOUDSWERKEN

Aangezien wij graag een totaalpartner voor jou zijn, bieden wij ook onderhoudswerken aan. Zo zijn jouw projecten, groot of klein, steeds in veilige handen.